Politka privatnosti

Vaša privatnost nam je važna. Naša politika je da poštujemo vašu privatnost u vezi sa svim informacijama koje možemo prikupiti od vas preko naše veb stranice, https://www.dvornic.com i drugih lokacija koje posedujemo i kojima upravljamo.

Mi samo tražimo informacije kada nam je zaista potrebno da vam pružimo uslugu. Prikupljamo je poštenim i zakonitim sredstvima, uz vaše znanje i pristanak. Takođe vas obaveštavamo zašto ga prikupljamo i kako ćemo ga koristiti.

Prikupljene informacije zadržavamo samo onoliko dugo koliko je potrebno da vam pružimo traženu uslugu. Koje podatke čuvamo, štiti ćemo u komercijalno prihvatljivim načinima kako bismo sprečili gubitak i krađu, kao i neovlašćeni pristup, otkrivanje, kopiranje, korištenje ili izmenu.

Prilikom posete našem sajtu snima se od strane Google Analytics, Vaša IP adresa, uređaj kojim ste pristupili (desktop ili mobilni), operacioni sistem i tip pregledača . Google Analytics će Vaše podatke izbrisati iz baze u roku od 38 meseci. Takođe ovaj sajt koristi kolačiće (cookies).

Naš sajt može da se poveže sa spoljnim sajtovima koje mi ne upravljamo. Imajte na umu da mi nemamo kontrolu nad sadržajem i praksom ovih stranica i ne možemo prihvatiti odgovornost ili odgovornost za njihove politike privatnosti.

Slobodni ste da odbijete naš zahtev za ličnim podacima, uz razumevanje da možda nećemo moći da vam pružimo neke od željenih usluga.

Vaše dalje korišćenje naše veb stranice smatra će se prihvaćanjem naših praksi u vezi sa privatnošću i ličnim informacijama. Ako imate bilo kakvih pitanja o tome kako postupamo sa korisničkim podacima i ličnim podacima, slobodno nas kontaktirajte.

Ova politika stupa na snagu 1. novembra 2017. godine.